Un furnizor specializat în produse din cauciuc, cu acoperire naţională

264
Un furnizor specializat în produse din cauciuc, cu acoperire naţională

ROLATEX proiectează și produce cele mai variate tipuri de produse din cauciuc pentru diverse industrii, cum ar fi benzile transportoare, adaptând fiecare tip de bandă la nevoile clientului. Firma asigură livrarea la nivel naţional a produselor comercializate, precum şi service-ul la locaţie pentru partenerii industriali.

Unul dintre cele mai semnificative avantaje ale benzilor transportoare trebuie identificat prin versatilitatea lor, o caracteristică care le permite să fie utilizate în multe contexte, precum sectorul comercial, textil, alimentar, etc

Compania oferă o producție mare de benzi transportoare de înaltă calitate, cum ar fi benzi din cauciuc de uz general, benzi transportoare speciale, benzi pentru elevatoare și benzi pentru concasoare.

Experții firmei stau la dispoziția clienților cu sfaturi de specialitate pentru a asigura o productivitate maximă, iar serviciul de asamblare și reparații intervine cu promptitudine.

La Rolatex poți găsi o gamă largă de benzi transportoare din cauciuc pentru agregate cu standarde ridicate de robustețe și fiabilitate capabile să asigure o producție continuă. Compania oferă, de asemenea, soluții personalizate, care răspund cu promptitudine la fiecare domeniu specific de aplicare.

benzi transportoare cauciuc uz general

Benzile transportoare din cauciuc se folosesc de regulă pentru a transporta materiale din diverse medii industriale. Acestea au o viteză medie de 4,5-5 m/s şi o lăţime cuprinsă între 300 şi 1400 mm. Există situaţii speciale în care acestea au o lăţime mai mare de 1800 mm şi o viteză de deplasare mai mare de 5 m/s. Punerea în mişcare a benzii transportoare este realizată de un motor-reductor cu ajutorul tamburului conducător.

Benzile transportoare de uz general realizate din cauciuc se pot folosi la transportul nisipului, pietrişului, varului, cărbunelui, furajelor, cerealelor, rumeguşului, gunoiului, etc.

Benzile transportoare speciale sunt reprezentate de acele benzi din serii de fabricaţie limitată, care au o anume destinaţie şi caracteristici specifice clientului. Ele pot fi împărțite în benzi cu racleți, benzi cu velcantă, benzi de elevator.

Acest tip de bandă se poate utiliza în agricultură, porturi, zootehnie, balastiere, industria de prelucrare a lemnului sau în industria alimentară.

benzi_elevator

Benzile din cauciuc pentru elevator se produc într-o gamă dimensională diversă (lăţimi, grosimi, lungimi) cu 4, 5 şi 6 inserţii.

Ultima categorie de benzi produsă de Rolatex, benzi transportoare destinate pentru concasoare au o rezistenţă foarte mare la abraziune şi la rupere, deoarece piatra spartă are margini ascuţite şi colţuroase.

Pe lânga gama diversificată de benzi transportoare, compania produce cu success următoarele produse: covoare din cauciuc, chedere de cauciuc, role metalice, poliuretan și transportoare cu bandă.

Accesează site-ul web www.covoare-cauciuc.ro pentru a afla mai multe informații despre ROLATEX și despre produsele pe care le realizează cu profesionalism și lungă experienţă.