Transport agabaritic în Arad şi în toată România

339
Transport agabaritic în Arad şi în toată România

ORIENT este una dintre cele mai recunoscute firme de transport de pe piața din România, specializată în domeniul transportului internațional de mărfuri agabaritice de mari dimensiuni.

Pe lângă transportul obișnuit de mărfuri, ORIENT oferă servicii excelente de transport agabaritic. Acest tip de transport necesită o planificare sporită pentru a asigura conformitatea cu toate legile aplicabile în fiecare provincie și stat care trebuie traversat. Ceea ce este legal și conform cu codul rutier în România, nu este neapărat așa și în alte țări. De aceea este important să faci afaceri cu profesioniști, precum ORIENT SRL.

Compania ORIENT este specializată în transportul de încărcături grele și nestandardizate în zona Uniunii Europene. Compania a transportat până în prezent  produse pentru industria eoliană, industria minieră, industria energetică, echipamente industriale, mașini grele, utilaje agricole,etc.

Cu peste 30 de autocamioane, remorci de tip megatrailer telescopic,ORIENT SRL este un pariu sigur pentru toate proiectele majore.

Specialiștii știu cum să planifice fiecare călătorie la perfecțiune pentru a reduce costurile și a crește eficiența. Cele peste 3 decenii de activitate își spun cuvântul în toate ramurile de transport și logistică. Încă de la început, compania ORIENT s-a remarcat prin oferirea unor servicii de neegalat specifice fiecărui transport.

ORIENT efectuează transporturi de utilaje grele și agabaritice cu precizie, la prețul corect, cu respectarea siguranței și a legislației în vigoare.

AVANTAJE

Dăruirea și creativitatea echipei sale, ceea ce face posibilă găsirea de soluții personalizate pentru a se adapta nevoilor clienților.

Capacitatea mare a flotei sale și diversificarea echipamentelor sale, inclusiv remorci specializate, permițându-i să transporte piese atipice într-un mod inovator și eficient.

Precizie: Lucrează cu o eficiență nespusă pentru a-și atinge obiectivele cu precizie.

Securitate: Execută toate proiectele într-o manieră sigură și profesionistă.

Serviciu: Lucrează îndeaproape cu clienții pentru a oferi o calitate de neegalat.

Inovație: Găsește soluții logistice inovatoare pentru nevoile clienților săi.

– Formare: Dezvoltă permanent abilitățile angajaților pentru a rămâne lider în domeniu.

Ai încredere în echipa de experți ORIENT care se ocupă de întreg procesul de transport agabaritic, de la obținerea autorizațiilor rutiere și escorte rutiere, la alegerea celui mai optim traseu, până la transportarea  încărcăturilor în condiții de maximă siguranță, indiferent de dimensiune.

ORIENT Transporturi

Compania ORIENT este una dintre puținele societăți din România acreditate să efectueze transport agabaritic internațional în Europa.