Terenuri de sport viabile în orice anotimp

301
Terenuri de sport viabile în orice anotimp

Sportul este foarte important de practicat fără întreruperi, într-un mod cât mai constant, însă clima ţării noastre face de multe ori dificil acest lucru.

Terenurile sportive amenajate cu gazon natural nu se prezintă în condiţii foarte bune tot timpul anului, în special iarna şi chiar în sezonul secetos de vară dacă nu sunt irigate corespunzător. Cert este că iarba naturală prezintă foarte multe dezavantaje şi bătăi de cap, de aceea s-a răspândit foarte mult la nivelul ţării noastre gazonul sintetic, artificial. Acesta este mult mai uşor de întreţinut şi se prezintă în condiţii optime indiferent de anotimp.

Gazonul sintetic și-a câștigat locul în lumea sportului amator, dar şi de performanţă. Nu degeaba UEFA și FIFA au dat undă verde organizării de meciuri internaționale de fotbal pe aceste tipuri de suprafețe. În ultimele 2 decenii, suprafețele de joc artificiale au devenit o alternativă reală la gazonul natural.

Multe companii producătoare de gazon sintetic investesc în dezvoltarea unei game pentru practicarea fotbalului, rugby-ului și tenisului. Acestea se concentrează pe un nivel ridicat de performanță în jocuri și caracteristici de siguranță maximă.

Furnizorul Hattrick Sport, pe baza experienței dobândite în cei peste 15 ani, a introdus în portofoliul său cele mai bune modele de gazon artificial, modele adaptate tuturor cerințelor, dar şi alte produse specifice:

  • gazon artificial pentru fotbal, tenis și multisport
  • gazon artificial decorativ
  • accesorii pentru terenurile sportive (porți, bănci, fileuri, mingi)
  • adeziv pentru gazonul artificial
  • nisip cuarțos
  • granule de cauciuc.

membru EMEA

Firma aceasta este una de încredere în domeniu, ea fiind acceptată ca membru al Consiliului de Gazon sintetic ESTC în anul 2020. Aderând la această organizație, companiei îi sunt recunoscute eforturile de a fi printre cele mai bune firme din domeniul gazonului sintetic la nivel European.

Odată instalat, gazonul artificial de la Hattrick Sport poate fi folosit 7 zile pe săptămână și 24 de ore pe zi pe tot parcursul anului, cu un joc constant de calitate și cu întreținere minimă. La aceste avantaje se adaugă absența substanțelor chimice sau îngrășămintelor pentru tratarea gazonului. Utilizarea apei va fi redusă la minimum. Aceste economii permit amortizarea rapidă a investiției.

Toate produsele pot fi livrate și instalate oriunde în România. Nu ezita să contactezi reprezentanții firmei pentru a solicita o estimare gratuită sau pentru a obține mai multe informații despre gazonul artificial sportiv.

teren de sport fotbal

Hattrick Sport comercializează și montează gazon sintetic artificial de calitate dedicat pentru toate tipurile de terenuri sportive.

Umplute parțial cu nisip, terenurile de gazon sintetic oferă o stabilitate mare și o rezistență bună la uzură. Structura gazonului sintetic ține nisipul ferm pe loc și menține fibrele drepte. Gazonul sintetic este o suprafață ideală pentru terenuri multisport care satisfac toate utilizările.

Terenurile cu gazon artificial nu au nevoie de soare și prin urmare, reprezintă o alternativă bună, dacă lumina naturală nu este disponibilă sau resursele financiare sunt limitate.

O suprafață sintetică este mai rezistentă iar astfel va putea garanta un teren de calitate superioară în orice vreme și pe tot parcursul anului (meciurile și antrenamentele de echipă pot avea loc în condiții meteorologice nefavorabile).

hattrick sport gazon artificial

PRACTICĂ UN SPORT CÂT MAI DES ŞI ÎNTR-UN RITM CONSTANT! Este cel mai simplu mod de a preveni o multitudine de boli şi de a avea o stare generală de bine.