Şipca metalică este soluţia potrivită pentru un gard modern, construit rapid

314
Şipca metalică este soluţia potrivită pentru un gard modern, construit rapid

Sunt disponibile astăzi o multitudine de materiale constructive pentru realizarea gardurilor locuinţelor rezidenţiale, însă dintre toate acestea unul singur se remarcă prin design-ul deosebit şi rapiditatea în execuţie, la un preţ extrem de avantajos.

sipca metalica gard colorata

Şipcă metalică pentru gard

Gardurile din șipci metalice sunt foarte aspectuoase și practice și ar trebui să fie luate în considerare tot mai mult. Șipca metalică reprezintă o soluție practică și ieftină pentru realizarea unui gard durabil. Costurile sale de întreținere sunt neglijabile, deoarece șipcile nu se ciobesc, culoarea nu se decolorează, nu rugineşte și nici nu sunt atacate de insecte sau alţi dăunători. Mai mult, fiecare şipcă poate fi înlocuită uşor în caz de nevoie, chiar de către proprietar.

Dacă te gândești să construiești un gard nou, atunci caută o companie care are experiență în distribuirea de materiale și în construirea de garduri în zona ta. ARMURA® este un brand foarte important de materiale pentru garduri metalice. Compania dispune de o linie proprie de producţie şipcă metalică, stâlpi de gard și echipe specializate în montaj care pot să construiască un gard de la zero.

Șipcile metalice pentru garduri se pot achiziționa din magazinul online ArmuraShop.ro, sunt disponibile în două modele (Omega, Modern) și într-o paletă bogată de culori, iar clienții pot alege modelul de șipci în funcție de stilul locuinței și de designul general al proprietății. Livrarea comenzilor se face prin curierat rapid oriunde în ţară, în cel mai scurt timp.

Când alegi o opțiune de culoare, nu alege automat albul, care este culoarea cea mai previzibilă. Albul nu funcționează cu toate modelele și stilurile de proprietate și, adesea, o casă nu va arăta bine cu un gard alb. Alege mai degrabă o vopsea de culoare mai închisă pentru a ajuta gardul să se integreze cu ușurință.

Șipcile metalice de gard marca ARMURA®reprezintă soluții moderne pentru gospodăriile stilate. Sunt confecționate din oțel zincat și prevopsit, cu grosimi diferite.

Clienții pot alege atât șipci vopsite pe o singură parte cât și șipci vopsite pe ambele părți. ARMURA® produce două mari tipuri de șipci, șipci Omega și șipci Modern.

stalpi de gard metalici

Stâlpi de gard

Un alt element de o importanţă majoră la construcţia unui gard sunt stâlpii. Pentru gardul din şipcă metalică este recomandată alegerea stâlpilor de gard metalici, însă nu este o condiţie obligatorie.

Totuşi, alegând stâlpii metalici de gard ARMURA veţi realiza un gard armonios atât din punct d evedere a culorilor, cât şi a materialelor. Utilizarea stâlpilor de gard metalici este mult mai uşoară şi ieftină decât varianta stâlpilor de beton, spre exemplu.

De la ARMURA puteţi achiziţiona toate materialele dintr-un singur loc, la preţ de producător şi având garanţia că nu vor exista diferenţe de culoare.

Pe lângă această gamă de produse metalice pentru garduri, ARMURA® mai produce și alte produse cum ar fi: plasă sudată pentru beton, plasă pentru gard împletită, panouri pentru gard bordurate zincate, profile metalice pentru rigips, etriere, profile C și Z pentru hale metalice și țeavă rectangulară.

Toate produsele sunt disponibile în magazinul online www.armurashop.ro.