Scurtă analiză a industriei HoReCa din Bacău şi împrejurimi

319
Scurtă analiză a industriei HoReCa din Bacău şi împrejurimi

Bacău este unul dintre principalele municipii din Moldova şi este foarte bine poziţionat din punct de vedere rutier,  la intersecţia drumurilor ce leagă restul Moldovei (judeţele Iaşi, Neamţ, Suceava şi Botoşani) de Bucureşti şi drumurile de legătură către Transilvania, respectiv Braşov.

Poziţionarea aceasta asigură un trafic intens de business şi de vacanţă în zona municipiului Bacău şi a orăşelelor mai mici, cunoscute ca renumite destinaţii turistice precum Slănic Moldova, Târgu Ocna şi altele.

Ușa Hotelului Bohemia din Bacău este mereu deschisă pentru oaspeții săi iar Restaurantul Savarin care este amplasat în incinta unității de cazare va surprinde pe oricine îi calcă pragul cu decorul boem și rețetele savuroase.

restaurant Savarin Bacau

În cadrul restaurantului Savarin Bacău, se poate servi prânzul sau cina a la carte, se pot organiza mese și petreceri private, aniversări, nunți, botezuri, pot avea loc prezentări și ateliere, seminarii, etc. Meniul restaurantului este simplu și curat, conține rețete cu accente internaționale, chiar și asiatice dar și rețete tradiționale specifice zonei pregătite de bucătari pasionați de arta culinară, fini cunoscători de rețete și combinații spectaculoase. Din meniu nu lipsește nici renumita prăjitură Savarină, cea care i-a inspirat pe proprietari să dea numele restaurantului, aceasta fiind totuși preparată după o rețetă proprie.

Regulat se organizează aici concerte de jazz sau blues pentru a încânta oaspeții.

hotel BOHEMIA Bacau

Hotelul Bohemia Bacău a reușit în cei 7 ani de viață să fie pe placul multora care i-au trecut pragul. Oameni de afaceri, simpli vizitatori, turiști, cu toții au fost încântați de serviciile primite, de atmosfera din cadrul hotelului, de frumusețea  și curățenia camerelor, de arhitectura clădirii.

Hotelul se află la doar 10 minute distanță de Aeroportul George Enescu din Bacău, relativ aproape de centrul orașului, într-un cartier liniștit.

Succesul afacerii se datorează în principal pasiunii, bunului gust și întregii echipe care coordonează activitatea hotelieră.

Hotelul pune la dispoziția oaspeților un număr de 24 de camere, amenajate în cromatici diferite care oferă confort și liniște. Camerele se împart în camere duble standard și camere twin cu două paturi care se pot închiria cu 195 lei/ noapte dacă se ocupă în regim single și cu 235 lei/ noapte dacă le ocupă două persoane. În aceste prețuri este inclus și micul dejun bogat servit în stil bufet suedez. Rezervările se pot face prin Booking.com, telefonic sau prin intermediul propriului website online hotelbohemia.ro.

Serviciile suplimentare oferite în regim  gratuit includ: parcare supravegheată non stop, internet wi-fi, cameră pentru păstrarea bagajelor, comenzi taxi, trezirea clienților la ora dorită de către aceștia, acordarea de medicamente și materiale sanitare în cadrul primului ajutor, predarea și expedierea corespondenței, asigurarea umbrelelor în caz de nevoie.

Contra cost, se poate asigura transferul de la și la aeroport, servicii de spălătorie și curățătorie, minibar, închirieri mașini.

În cadrul hotelului se pot organiza conferințe pentru maximum 25 de persoane, în sala special amenajată dotată cu videoproiector și ecran de proiecție, tablă albă, sistem de sonorizare, internet.

Industria HoReCa din Bacău are multe experienţe interesante de oferit turiştilor, meniurile sunt diversificate şi porţiile mari şi aspectuoase, punându-se accent deosebit pe platingul fotogenic.