Produse italiene profesionale pentru firmele de curățenie

464
Produse italiene profesionale pentru firmele de curățenie

Italia este un important producător şi exportator de produse profesionale pentru o curăţenie impecabilă. Firmele de curăţenie din România sunt obişnuite cu aceste produse deoarece le utilizează în activitatea zilnică cu rezultate foarte bune.

Piața produselor de curățenie se află în continuă dezvoltare, de la an la an apar tot mai multe produse care promit curățenie de 5 stele, realizată ușor.

Nu orice produs de curățenie de pe piață este și eficient, din cauza aceasta, ar trebui să alegem cu grijă articolele de menaj, mai ales dacă suntem proprietarii unui spațiu comercial ce ar trebui igienizat frecvent. Un flux de clienţi înseamnă şi un flux de bacterii care mai de care, de aceea riscurile trebuie conştientizate şi tratate cu responsabilitate.

Pentru cei din domeniile HoReCa, sanitar, industrial, privat și de stat, Turbo Clean Expert SRL este un partener de încredere, fiind importator şi distribuitor de produse pentru igienă și curățenie, echipamente profesionale şi accesorii importate din Italia de la cei mai renumiţi producători din peninsulă. Italia este renumită la nivel mondial pentru calitatea şi diversitatea produselor pentru curăţenie.

Importatorul comercializează produsele pentru curăţenie prin depozitul situat în Suceava (strada Gheorghe Doja) și prin intermediul magazinelor online. Produsele pot fi comandate atât de persoane juridice, cât şi de persoane fizice.

Încă de la începutul activității, reprezentanții firmei au fost mereu inovatori și au încercat să aducă doar produse de ultimă generaţie, care respectă cele mai noi standard, produse calitative, testate chiar de ei înainte de a le comecializa în volume mari.

Astfel, întreaga echipă este capabilă să ofere sfaturi, consultanță și soluții personalizate pentru ca toți clienții să poată beneficia de adevărata valoare a produselor.

Portofoliul de produse pentru curăţenie include detergenți, echipamente, dezinfectanți, consumabile de hârtie, săpun lichid și aspiratoare. Toate aceste articole sunt perfecte pentru iubitorii de curățenie absolută.

Gama de detergenți profesionali prezentă este importată din Italia, produsele au calitate premium și prețuri acceptabile.  Acești detergenți sunt ideali pentru pardoseală, baie, vase, rufe, bucătărie, mobilă și piele, geamuri, agroindustrie sau spălătorii auto.

Dezitec.ro comercializează mărci de încredere de detergenți precum Alca, Hoover, Medusa, Paperdi și Twt.

produse profesionale curatenie

Un detergent pentru pardoseli care se bucură de popularitate pe piața din România prezent în magazinul online Dezitec.ro este Detergentul concentrat parfumat universal pentru spălarea zilnică a pardoselilor Intense Pav Petals, marca Medusa. Acesta se poate achiziționa la prețul de 29,75 lei per 1 kg, nu necesită clătire, lasă un aspect plăcut și o notă parfumată persistentă de prospețime în aer.

O categorie specială de detergenţi se adresează în mod specific Agroindustriei, în special fermelor şi abatoarelor, incluzând dezinfectanţi pe bază de clor, detartranţi cu acid nitric şi acid fosforic, detergenţi spumanţi puternic degresanţi, detergenţi pentru uneltele de ierbicidat, igienizanţi lichizi specifici pentru curăţarea instalaţiilor de muls.

Colecția de echipamente distribuite cuprinde mănuși, mopuri, cărucioare pentru curățenie, lavete, mături și farașe, raclete și pămătufuri.

Dezinfectanții comercializați sunt atât dezinfectanți pentru mâini cât și dezinfectanți pentru suprafețe avizați de către Ministerul Sănătății din România.

Categoria de cosumabile hârtie este reprezentată de 12 articole precum hârtie igienică, prosoape de hârtie, cearceafuri medicale, dispensere pentru prosoape, dispensere pentru hârtie igienică, șervețele de hârtie.

Utilajele de curățenie sunt echipamente perfecte pentru curățarea, spălarea, aspirarea pardoselilor, unele dintre ele fiind cu conectare la priză iar altele wireless cu baterie Li-ion.