Nicio grijă – o firmă serioasă îţi construieşte o casă din lemn la cheie

53
Case din lemn la cheie Arad

Casele din lemn sunt foarte populare în România deoarece aici lemnul este o resursă care se găseşte din abundenţă, este călduros, ecologic şi arată foarte bine.

Construcţia unei case din lemn la cheie este o misiune dificilă, pentru care sunt foarte puţine firme de construcţii disponibile să se implice. Clienţii sunt dificili, mofturile sunt multe şi de aceea uneori misiunea este aproape imposibil să fie dusă cu succes la capăt, însă firma EcoCase-Lemn a reuşit să construiască peste 50 de case din lemn la cheie în toată România.

O casă proprie este un vis pentru foarte mulţi oameni, dar o dată cu creşterea nivelului de trai vedem tot mai multe cartiere de case noi. Unii preferă să achiziţioneze o casă gata construită evitând astfel bătăile de cap ce apar pe durata construcţiei, alţii preferă să îşi construiască ei singuri şi să se implice în toate etapele considerând că astfel vor ieşi mai ieftin sau vor cunoaşte mai bine calitatea lucrărilor recepţionate.

Indiferent de varianta pe care o alegi, noi îţi recomandăm luarea în calcul a unei case pe structură din lemn. Acest tip constructiv este unul extrem de avantajos datorită timpului relativ scurt de finalizare, cuprins între 3 şi 6 luni. Pe lângă rapiditate, casele pe structură din lemn sunt şi foarte rezistente la cutremur şi asigură o excelentă izolaţie termică pe timp de iarnă. Izolarea corespunzătoare a pereţilori a mansardei va asigura răcoarea mult căutată pe timp de vară.

Firma Constructii case pe structura din lemn la cheie Arad

În Arad există astăzi case din lemn aflate într-o stare foarte bună, care au trecut de peste 100 de ani şi au făcut faţă cu succes intemperiilor şi cutremurelor din această perioadă, reuşind să rămână în picioare şi să ofere un cămin călduros locuitorilor.

Încă din cele mai vechi timpuri, în special românii din zonele de munte, care aveau acces uşor la lemnul pădurilor din zonă, s-au orientat către construcţiile din lemn sau pe structură din lemn. Majoritatea caselor peste 50 de ani din zona de munte a României sunt construite din lemn.

Nicio grijă - o firmă serioasă îţi construieşte o casă din lemn la cheie

Avantaje

  • + Pierderi minime de căldură
  • + Rapiditate în execuţie (între 3 şi 6 luni)
  • + Stabilitatea structurii la cutremure
  • + Durata lungă de viaţă a materialului lemnos, tratat corespunzător contra dăunătorilor şi ignifugat
  • + Lemnul este cel mai ecologic material de construcţii disponibil pe piaţă, se reciclează în proporţie de 100% şi este regenerabil în mod natural
  • + Costul mic de construcţie a casei pe structură din lemn.

CASA BUCOVINA

Recomandări

+ Alocarea proiectului de construcţie unei firme specializate în lemn, cu experienţă relevantă în domeniu şi în România. Astfel veţi beneficia de multiple sugestii şi optimizări care vor salva mult timp şi materiale.

+ Alocaţi o atenţie specială instalaţiei electrice şi colaboraţi numai cu firme sau persoane autorizate.

+ Consultaţi-vă foarte mult înainte de începerea efectivă a lucrărilor, puneţi toate întrebările care vă trec prin minte şi la final semnaţi un contract de colaborare care să includă toate operaţiunile şi toate costurile exacte, pentru a nu lăsa loc de discuţii contradictorii.

+ Alegeţi tâmplăria din lemn stratificat şi uşile de interior/exterior din lemn masiv, de culoarea lemnului natur.

+ Folosiţi lambriul exterior pentru îmbrăcarea anumitor zone ale faţadei şi îmbunătăţirea spectului vizual al construcţiei.

+ Luaţi în considerare realizarea unui cerdac/balcon/terasă din lemn ca o extensie a casei, deoarece se va dovedi foarte utilă ulterior. Aici veţi putea realiza un loc de joacă pentru copii sau un spaţiu de relaxare cu o măsuţă pentru cafea.

ecocase lemn ro

Bucovina Eco-Construct este o firmă de construcţii case pe structură din lemn la cheie ce asigură toate etapele construcţiei, de la casa propriu-zisă şi până la instalaţia electrică, sanitară sau termică. Vizionaţi Portofoliul firmei pentru a vedea detalii despre stilul constructiv, proiectele realizate şi calitatea finisajelor executate.