Garaje modulare metalice în Arad şi împrejurimi

1935
Garaje modulare metalice în Arad şi împrejurimi

Inovaţiile în domeniul produselor metalice continuă să surprindă!

Tabla tip ţiglă metalică şi tabla cutată s-au dovedit a fi produse foarte versatile ce pot fi utilizate cu succes şi în alte aplicaţii pe lângă cel al acoperişurilor, cum ar fi gardurile din tablă sau garajele metalice.

Garajul modular metalic este o structură pre-realizată pe bază de comandă la dimensiunile clientului, livrată şi asamblată rapid şi uşor. Sunt disponibile garaje pentru unul sau două autoturisme, cu uşi de garaj secţionale acţionate electric sau manual şi pereţi din profile metalice izolate cu panouri tip sandwich.

Garajul prefabricat este format din module care sunt apoi asamblate pe locul unde va fi construit garajul. În plus, în funcție de tipul de material de fabricație, asamblarea poate necesita prezența personalului expert și specializat și a mijloacelor mecanice de ridicare.

Garaj modular metalic

Garajele metalice modulare au mai multe forme, stiluri și dimensiuni și sunt o modalitate excelentă de a obține mai mult spațiu de depozitare și/sau un alt loc de parcare fără prea multă bătaie de cap.

Unul dintre principalele avantaje ale unui garaj prefabricat este RAPIDITATEA. Este nevoie de mult mai mult timp pentru a pregăti și a construi un garaj tradițional decât un garaj metalic. De ce să aștepți câteva săptămâni pentru a construi un garaj, când poți primi un garaj la domiciliu în termen de câteva zile?

UŞOR DE MUTAT! Garajele prefabricate constau din module care sunt asamblate / dezasamblate uşor. Este evident că în comparație cu cele din zidărie pot fi mutate și transportate cu ușurință. Pot fi dezasamblate și repoziționate oricând se dorește acest lucru. Aceasta este o opțiune excelentă dacă te muți într-o casă nouă sau dorești să schimbi locația garajului.

FĂRĂ AUTORIZAŢIE DE CONSTRUCŢIE! Construirea unui garaj modular metalic nu necesită eliberarea unei autorizaţii deoarece este o construcţie uşoară.

COSTURI REDUSE! Garajele metalice au costuri mult mai mici comparativ cu cele din zidărie. Acest lucru se datorează faptului că piesele prefabricate sunt în general mai puțin costisitoare decât materialele utilizate pentru construirea unui garaj convențional.

Garajele metalice sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, durabile, care vor rezista mulți ani. Structura metalică este bine ancorată în fundaţia de beton astfel încât să nu prezinte riscuri în utilizare.

Există multiple beneficii pentru a achiziționa un garaj metalic. Este rapid și ușor de asamblat și îți poate proteja bunurile și mașina de intemperii în condiții de maximă siguranță. Un garaj metalic îți oferă opțiunea de a adapta garajul pentru a se potrivi nevoilor specifice stilului de viață la un preț mai puțin costisitor.

Este FOARTE SIMPLU să achiziţionezi un garaj metalic modular cu dimensiuni standard din magazinul online https://mihushop.ro/categorie-produs/garaje-modulare/ sau poţi lua legătura cu furnizorul MIHU pentru o ofertă personalizată.

Garajele metalice pot fi adaptate şi pentru alte utilizări, cum ar fi un BIROU MODERN sau o MAGAZIE DE GRĂDINĂ. Vezi în galeria foto de mai jos exemple elocvente.