Diverse utilizări practice ale cauciucului în medii industriale

318
Diverse utilizări practice ale cauciucului în medii industriale

Cauciucul este o materie primă excelentă de utilizat în producția de covorașe industriale pentru a asigura protecția și siguranța podelelor. Covoarele industriale din cauciuc joacă un rol important în sectorul tehnic și comercial, deoarece sunt ușor de curățat, sunt impermeabile și antiderapante și oferă garanție de siguranță și igienă.

SC Force Plast SRL produce o gamă largă de produse din cauciuc, benzi transportoare, role metalice pentru banda transportoare, diverse tipuri de garnituri din cauciuc etc.

Multe firme au decis să aleagă covoare din cauciuc de calitate de la producători locali pentru firma lor datorită numărului important de avantaje și proprietăți pe care acest materiale le prezintă.

covor din cauciuc

Covoare din cauciuc

Sunt destinate utilizării profesionale în multe domenii. Acestea sunt disponibile în mai multe culori și în mai multe dimensiuni. Ele pot acoperi cu succes pardoselile din spații de joacă, aeroporturi, holuri, bucătării, magazine, garaje, birouri, săli de sport, ateliere, grajduri, vehicule, fabrici, uzine, etc. Covoarele sunt foarte durabile, rezistente la uleiuri, grăsimi și substanțe chimice de uz casnic. Deoarece stratul superior al podelei din cauciuc este anti-derapant, acesta reduce riscul de alunecare, chiar și pe cauciucul umed sau gras.

banda transportoare cauciuc

Avantajele produselor din cauciuc

REZISTENŢĂ MARE: Covoarele din cauciuc sunt cunoscute pentru durabilitatea lor, durata de viață îndelungată, rezistența la arsuri sau scurgeri de substanțe chimice cu care se lucrează. De asemenea, sunt rezistente la uzura zilnică.

MENTENANŢĂ UŞOARĂ: Dacă îți place ca pardoseala să fie mereu curată, ține cont de faptul că, covoarele din cauciuc sunt foarte ușor de curățat fiind și rezistente la apă. Pot fi curățate cuproduse uzuale de curățare dar poți lua în considerare în același timp și produse profesionale pentru  curățare care sunt speciale pentru acest tip de produs.

IMPERMEABILITATE: datorită densității ridicate nu există șanse de infiltrații de apă.

IZOLAŢIE FONICĂ: Așa cum am spus anterior, pot funcționa pentru diverse industrii precum săli de sport, locuri de joacă sau centre de sănătate. Covoarele din cauciuc sunt de asemenea renumite pentru că au proprietăți de absorbție a sunetului.

PRODUS RECICLABIL 100%: dacă deții covoare din cauciucvechi și te gândești să le înlocuiești, nu trebuie să te gândești să le arunci la gunoi. Poți recicla covoarele din cauciuc pentru a ajuta mediul înconjurător.

CONFORT: În general, pardoselile din cauciuc sunt folosite în locuri în care oamenii trebuie să petreacă mult timp în picioare, precum: laboratoare, centre de sănătate, fabrici, etc. Cauciucul oferă confort și rezistență mai mare.

Covoarele de cauciuc sunt destul de moi la atingere. Acest lucru poate fi important pentru a ajuta la ameliorarea oboselii asociate cu statul în picioare sau mersul pe jos pentru perioade lungi de timp, făcându-le o alegere populară pentru pardoselile din magazine și pentru acele industrii care doresc să ofere mai mult confort angajaților care trebuie să stea ore în șir în picioare.

În gama bogată de covoare din cauciuc a celor de la ForcePlast SRL din Târgu Neamț vei găsi o selecție de produse înalt calitative precum covoare din cauciuc antiderapante, covoare cauciucate antistatice, covoare cauciucate antistatice și ignifuge, covoare cauciucate din burete, covoare cauciucate electroizolante, covoare cauciucate electroizolante rezistente la produse petroliere, covoare cauciucate EPDM, covoare cauciucate NBR.  Aceste  articole sunt produse la role cu diferite lățimi și pot fi comandate la metru liniar.

banner forceplast

Gama de produse din cauciuc mai include: garnituri din cauciuc, benzi transportoare din cauciuc și benzi sintetice, role metalice pentru benzi transportoare, cauciucare tambur, razuri pentru lame de deszăpezire, preșuri antibacteriene, furtunuri și roți industriale, dale din cauciuc granulat și manșoane din cauciuc. Produsele pot fi livrate oriunde în țară.

ForcePlast: Servicii profesionale de VULCANIZARE și alte reparații (la cald) pentru benzile transportoare din cauciuc.

Benzile transportoare, in funcție de tip, proiectare, caracteristici de rezistenta si tip de execuție, pot fi îmbinate prin vulcanizare la cald sau vulcanizare la rece, precum si folosind îmbinări mecanice (îmbinări detașabile sau dintr-o bucata).

Calificarea înaltă și experiența vastă a specialiștilor noștri ne permite să desfășurăm rapid și eficient lucrările de îmbinare la ieșire a benzilor transportoare prin vulcanizare la cald – o echipă mobilă poate efectua 3-5 îmbinări cap la cap în 12 ore, minimizând timpul de nefuncționare al echipamentelor transportoare, totuși, vă rugăm să planificați munca în avans.