Arădenii preferă o vacanţă răcoroasă la munte în România

259
Arădenii preferă o vacanţă răcoroasă la munte în România

Sezonul vacanţelor a venit, încălzirea vremii şi zilele libere din timpul săptămânii sau din weekend-uri ne îmbie să călătorim. Mulţi români preferă marea, dar arădenii iubesc să petreacă vacanţe răcoroase în zona de munte a ţării noastre.

România este o ţară renumită la nivel mondial pentru staţiunile sale balneo-climaterice. Înainte de Revoluţie dar şi ulterior, în anii ’90 şi 2000, o mare parte a populaţiei beneficia de tratamentele cu ape minerale în toate cele 4 anotimpuri. În anii comunismului a fost dezvoltată puternic infrastructura hotelieră din foarte multe astfel de oraşe staţiune, astfel încât să fie la îndemâna tuturor. Băile Felix, Băile Herculane, Slănic Moldova, Olăneşti, Techirghiol, Sângeorz-Băi, Geoagiu-Băi sunt localităţi renumite la nivel naţional, pe care foarte mulţi români le-au vizitat măcar o dată.

Slanic Moldova Perla Moldovei

Botezată “Perla Moldovei”, stațiunea balnea-climaterică Slănic Moldova din județul Bacău asigură tratament pentru o multitudine de afecţiuni, cum ar fi bolile digestive, hepatobiliare, metabolice și nutriționale, bolile rinichiului și cele urinare.

Hotel Slanic Moldova

Hotelul Moldavia*** este o unitate nouă de cazare recent deschisă în 2021, situată ultracentral în Slănic Moldova, în apropiere de majoritatea centrelor de tratament şi relaxare.

Acest hotel din Slănic Moldova este perfect pentru turiştii care vin să se bucure de tratamente pentru sănătate şi linişte, pentru cei care vor să exploreze staţiunea la pas, să parcurgă traseul turistic “300 de scări”, să se plimbe prin Parcul Central, să schieze pe pârtia de schi Nemira, să viziteze Cascada Slănicului, Cazinoul, Salina Târgu Ocna, Izvoarele Minerale, Cheile Slănicului, Biserica Catolică, Mănăstirea Sfântul Ștefan cel Mare, etc.

Soluția hotelieră este una dintre cele mai practice și confortabile. Acest tip de găzduire asigură servicii complete, iar oaspetele nu va trebui își facă griji pentru prea multe aspecte.

Poți ocupa una dintre cele 27 de camere confortabile și călduroase ale sale, cu balcon sau fără sau unul dintre cele 2 apartamente disponibile. Hotelul este amplasat chiar în centrul stațiunii, accesul către principalele atracții ale stațiunii fiind foarte facil.

În cadrul acestui hotel, totul este contemporan, rafinat și estetic. O atenție deosebită a fost acordată materialelor folosite în restaurarea clădirii, pentru a obține note de modernitate și tradiție. Odată cazat aici, vei fi sedus de arhitectura clădirii, de frumusețea camerelor și de confortul oferit de către acestea.

Hotel Moldavia Cazare Slanic Moldova

Hotelul a fost introdus în circuitul turistic de curând. Totuși, clădirea în care este amplasat, datează de peste un secol, fiind la acea vreme una dintre cele mai luxoase vile din zonă. În ultimii 20 de ani, imobilul a servit Centrului de Perfecționare BankPost. Cu 2 ani în urmă, clădirea a fost preluată de către Familia Crețu, care a restaurat-o pentru a introduce în circuitul turistic ca și hotel alături de celealte 2 vile care le aparțin, Vila Moldavia Class **** și Vila Moldavia Best ***.

Camerele sunt dotate cu baie proprie, au conexiune de internet wi-fi gratuit, minibar, cablu TV, televizor cu ecran plat, mobilier de calitate în stil clasic cu fronturi din lemn masiv.

Restaurantul hotelului cu o terasă generoasă şi o privelişte de ansamblu a staţiunii este locul perfect pentru o cină romantică sau în familie. Preparatele tradiţionale din bucătăria moldovenească şi internaţională vor asigura deliciul fiecărei mese. Dacă cauţi un restaurant în Slănic Moldova cu terasă panoramică, acesta este alegerea perfectă.

restaurant în Slănic Moldova cu terasă panoramică

Uneori poate fi dificil să alegem tipul de cazare hotel Slănic Moldova, opţiunile disponibile astăzi fiind foarte variate. Fiecare călător are un profil propriu, unii preferă confortul unui hotel sau al unei pensiuni, altora le place să călătorească la cort sau cu autorulota. Dacă vrei să alegi un hotel deosebit, care oferă o experienţă unică, cu un puternic aer retro dar recent modernizat, te invităm să alegi Hotelul Moldavia.

Aceasta este doar una dintre opţiunile de vacanţă la munte în România, dar oferta este mult mai diversificată în fiecare regiune. Documentează-te bine înainte de a alege destinaţia şi hai în vacanţă!